Kirjanpitopalvelut 


Haussa toimivaa yhteistyötä? TiliPetra Oy tuottaa laadukkaita kirjanpitopalveluja Keravalla ja koko Suomen alueelle. Ystävällinen

ja palveluhenkinen asenne on luonut yrityksellemme vankan perustan mistä ammentaa asiakkaillemme parasta. Yrityksemme kulmakivenä on tuottaa sellaista palvelua, jossa jokaisen asiakasyrityksemme yksilölliset tarpeet huomioidaan.

Tiedämme että hyvä keskusteluyhteys on jokaisen toimivan kumppanuuden kulmakivi. Monivuotiset asiakkaamme tietävät, että hyvä kirjanpitäjä säästää aikaa ja antaa mahdollisuuden suunnata tarmoa varsinaiseen liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen. Luotettavana tilitoimistona pitelemme yritystäsi kuin omaamme, ja raportoimme esimerkiksi havaittavissa olevat haasteet nopeasti. 

 


Miksi selkeä ja tarkka kirjapito on tärkeää?

Kirjanpidon tarkoituksena on tuottaa lakisääteistä materiaalia yrityksen omaan sekä sen erilaisia sidosryhmiä varten. Yrityksen kirjanpito toimii keskeisenä taloutta ja liiketoimintaa ohjaavana tekijänä, ja osoittaa yrityksen varallisuuden. Kun tiedät sentilleen missä mennään, on tulevaisuutta helpompi suunnitella.

Liiketoiminnassa oleellinen kahdenkertainen kirjanpito kirjaa talouden ydintapahtumat, eli mihin rahaa on käytetty, ja mistä se on peräisin. Kun kirjapidossa käytetään helppoa ja selkeää merkitsemistapaa, tuotetaan samalla helposti ymmärrettävää materiaalia yrityksen talouden ja liiketoiminnan ohjailuun.

Suomen kirjanpitolain mukaan kaikki ammatti- ja liiketoimintaa harjoittavat ovat velvollisia pitämään kirjaa taloudellisista toimistaan. TiliPetra Oy antaa lisätietoa kaikissa yrityksen kirjanpitoon liittyvissä asioissa.


Kirjanpitäjäsi Keravalta – kattavat palvelut koko Suomen alueelle

TiliPetra Oy tuottaa laadukasta ja aina ystävällistä kirjanpitopalvelua Keravalla. Sähköisten taloushallintaohjelmien avulla voimme toimia kirjanpitäjänäsi sijaitsitpa missä Suomen kolkassa tahansa.


Tyytyväiset asiakkaamme

Olemme vuosien varrella saaneet kokemusta ja näkemystä mitä erilaisimpien yritysten taloushallinnasta. Asiakkaamme koostuvat pääasiassa pienistä ja keskisuurista toiminimistä sekä osakeyhtiöistä, mutta vastaanotamme mielellämme työtarjouksia myös muilta toimijoilta.

Lisätietoa kirjapitopalveluistamme saat numerosta: 010 338 8910


Katso tarkemmat yhteystietomme täältä.


Parasta palveluissamme:

TAVOITETTAVUUS – hyvä yhteydenpito on keskeistä luottamuksellisessa toiminnassa.
YSTÄVÄLLINEN – myös meille arvostava ja positiivinen asenne on tärkeää.
HINNOITTELU – selkeä ja värikäs pakettihinnoittelu palveluissamme avaa reilun pelin.
OHJELMISTOT – hyödynnämme kirjanpitoalan toimivimpia järjestelmiä.


Procountor-tilitoimisto

Hyödynnämme suosittua Procountor-taloushallintaohjelmaa, jonka valttikorttina on reaaliaikaisuus. Yrityksen talousasiat, kuten tilinpäätös, ovat näppärästi käsillä yrityksellesi ja muille taloushallinnon ammattilaisille. Toimimme Procountor-tilitoimistona Keravalla, mutta näin digiaikana siltoja on mahdollista luoda ympäri Suomen.


Palkanlaskenta 

Olisiko palkanlaskennan aika? Meiltä löydät palkanlaskennan asiantuntijat avuksesi. Palkanlaskenta, tulorekisteri-ilmoitukset,
työsopimukset ja palkkatukihakemukset selkiytyvät avullamme.


Veroneuvonta

Meiltä saat tarvittavaa tietoa yritysverotukseen ja verosuunnitteluun. Veroneuvontaa hyödyntämällä yrityksesi vastaanottaa tulevaisuuden haasteet ennakoidusti. Varmistamme että yrityksen veroilmoitus lähtee varmasti ajallaan eteenpäin.


Lisätiedot kirjanpitoon ja muihin palveluihimme liittyen:

Ota yhteyttä, TiliPetra Oy tuottaa kirjanpito-, palkanlaskenta ja veroneuvontapalvelut kattavalla kokemuksella.