Kirjanpitopalvelut Tuusulasta


Haussa toimivaa yhteistyötä? Tilitoimisto Petra Mikkonen tuottaa laadukkaita kirjanpitopalveluja Tuusulasta koko Suomen alueelle. Ystävällinen
ja palveluhenkinen asenne on luonut yrityksellemme vankan perustan mistä ammentaa asiakkaillemme parasta. Yrityksemme kulmakivenä on tuottaa sellaista palvelua, jossa jokaisen asiakasyrityksemme yksilölliset tarpeet huomioidaan.

Tiedämme että hyvä keskusteluyhteys on jokaisen toimivan kumppanuuden kulmakivi. Monivuotiset asiakkaamme tietävät, että hyvä kirjanpitäjä säästää aikaa ja antaa mahdollisuuden suunnata tarmoa varsinaiseen liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen. Luotettavana kirjanpitäjänä pitelemme yritystäsi kuin omaamme, ja raportoimme esimerkiksi havaittavissa olevat haasteet nopeasti. Miksi selkeä ja tarkka kirjapito on tärkeää?


Kirjanpidon tarkoituksena on tuottaa lakisääteistä materiaalia yrityksen omaan sekä sen erilaisia sidosryhmiä varten. Yrityksen kirjanpito toimii keskeisenä taloutta ja liiketoimintaa ohjaavana tekijänä, ja osoittaa yrityksen varallisuuden. Kun tiedät sentilleen missä mennään, on tulevaisuutta helpompi suunnitella.

Liiketoiminnassa oleellinen kahdenkertainen kirjanpito kirjaa talouden ydintapahtumat, eli mihin rahaa on käytetty, ja mistä se on peräisin. Kun kirjapidossa käytetään helppoa ja selkeää merkitsemistapaa, tuotetaan samalla helposti ymmärrettävää materiaalia yrityksen talouden ja liiketoiminnan ohjailuun.

Suomen kirjanpitolain mukaan kaikki ammatti- ja liiketoimintaa harjoittavat ovat velvollisia pitämään kirjaa taloudellisista toimistaan. Tilitoimisto Petra Mikkonen antaa lisätietoa kaikissa yrityksen kirjanpitoon liittyvissä asioissa.


Kirjanpitäjäsi Tuusulasta – kattavat palvelut koko Suomen alueelle

Tilitoimisto Petra Mikkonen tuottaa laadukasta ja aina ystävällistä kirjanpitopalvelua Tuusulassa. Sähköisten taloushallintaohjelmien avulla voimme toimia kirjanpitäjänäsi sijaitsitpa missä Suomen kolkassa tahansa.


Tyytyväiset asiakkaamme

Olemme vuosien varrella saaneet kokemusta ja näkemystä mitä erilaisimpien yritysten taloushallinnasta. Asiakkaamme koostuvat pääasiassa pienistä ja keskisuurista yritysasiakkaista, mutta vastaanotamme mielellämme työtarjouksia myös muilta toimijoilta.

Lisätietoa kirjapitopalveluistamme saat numerosta: 010 338 8910


Katso tarkemmat yhteystietomme täältä.


Parasta palveluissamme:

TAVOITETTAVUUS – hyvä yhteydenpito on keskeistä luottamuksellisessa toiminnassa.
YSTÄVÄLLINEN – myös meille arvostava ja positiivinen asenne on tärkeää.
HINNOITTELU – selkeä tuntihinnoittelu kaikissa palveluissamme avaa reilun pelin.
OHJELMISTOT – hyödynnämme kirjanpitoalan toimivimpia järjestelmiä.


Procountor-tilitoimisto

Hyödynnämme suosittua Procountor-taloushallintaohjelmaa, jonka valttikorttina on reaaliaikaisuus. Yrityksen talousasiat, kuten tilinpäätös, ovat näppärästi käsillä yrityksellesi ja muille taloushallinnon ammattilaisille. Toimimme Procountor-tilitoimistona Tuusulassa, mutta näin digiaikana siltoja on mahdollista luoda ympäri Suomen.


Palkanlaskentaa Tuusulasta

Olisiko palkanlaskennan aika? Meiltä löydät palkanlaskennan asiantuntijat avuksesi. Palkanlaskenta, OmaVero-ilmoitukset, vuosi-ilmoitukset,
työsopimukset ja palkkatukihakemukset selkiytyvät avullamme.


Veroneuvontaa Tuusulasta

Meiltä saat tarvittavaa tietoa yritysverotukseen ja verosuunnitteluun. Veroneuvontaa hyödyntämällä yrityksesi vastaanottaa tulevaisuuden haasteet ennakoidusti. Varmistamme että yrityksen veroilmoitus lähtee varmasti ajallaan eteenpäin.


Lisätiedot kirjanpitoon ja muihin palveluihimme liittyen:

Ota yhteyttä, Tilitoimisto Petra Mikkonen tuottaa kirjanpito-, palkanlaskenta ja veroneuvontapalvelut Tuusulasta kattavalla kokemuksella.